вторник, 10 април 2012 г.

7 грешки, които правиш с жените


За една жена са достатъчни 10 секунди за да разбере дали ще спи с мъжа с когото разговаря. Ето защо сега ще споделя с теб и ще ти кажа как да не допускаш седемте огромни грешки, които повечето мъже правят когато се запознават с нова жена.

7. НАПИРАШ ПРЕКАЛЕНО НАСТОЯТЕЛНО

Не може да не си виждал типа, който очевидно се опитва да изглежда готин и хладнокръвен, но в крайна сметка свършва като глупака, на когото мацките се смеят в края на вечерта? Със сигурност знаеш за какво говоря. Сигурен съм, че сте имали привлекателни приятелки ( не гаджета), които винаги тръгваха с типовете, които изглеждаха най-безразлични и на които сякаш не им пукаше ... но по някаква причина момичетата избираха точно тях а не теб макар ти да си упорствал повече.

Знаеш ли защо става така? Много е просто....

Жените не тръгват с мъжа, който полага най-големи усилия, а с този когото те приемат за привлекателен, което пък е прилежен начин да кажем - "мъжете се мислят за по готини отколкото всъщност са", и нищо не казва на една жена " ти си по-готина от мен" от мъж, които показва големи усилия по време на комуникацията - особено, когато се срещаш с някого за първи път.

Разбирам, че това не винаги е ясно. Може би ще ти е трудно да се отпуснеш и да престанеш да бъдеш толкова упорит... но ще трябва да свикнеш. Докато не се успокоиш и прекратиш очевадните опити да привлечеш вниманието й, никога няма да успееш с красивите жени.

6. ГОВОРИШ, НО НЕ ПРИВЛИЧАШ

Какво правят повечето мъже, когато говорят с жена, която намират за атрактивна? Вярно! Влизат в ролята на  Слави Трифонов и играят талк шоу с мацката заливайки я с всевъзможни  въпроси тип "интервю" опитвайки се на намерят теми, които да и харесат...

Нека ти кажа нещо..... НИКОГА НЯМА ДА ЗАПАЛИШ ПРИВЛИЧАНЕ КАТО САМО БЕЗИДЕЙНО СИ ОБМЕНЯТЕ ИЗРЕЧЕНИЯ... жените се стимулират с емоция и напрежение (с други думи флиртуване). Замислете се какви авантюристични мъже харесват жените - рок звезди, лоши момчета и известни личности. За повечето нормални мъже като нас, статуса и външния ни вид не кара жените да ни харесат веднага щом като ни видят. И как по дяволите очакваме да запалим привличане с нея чрез един безинтересен разговор? И все пак, го правим. Когато жена ни даде вниманието си, ние играем на сигурно, питаме въпросите, които си мислим че ще и харесат, говорим за неутрални и всекидневни неща и правим всичко възможно да я накараме да говори с нас. Лоша идея. Идея, която никога няма да запали пламъка на нейното привличане.

5. ИЗВИНЯВАШ СЕ, ЧЕ Я ХАРЕСВАШ

Още една голяма и преодолима греша, която мъжете правят е, когато се запознават с нова жена да и се извиняват, че изпитват привличане към нея. Някои дори се извиняват, че искат да говорят с нея. Привлекателните жени плашат повечето мъже. И това кара мъжете да правят какво ли не само и само да и се харесат. Мъжете вършат какви ли не глупост, правят каквото се налага за да ги удовлетворят и често променят себе си и същността си само и само да не оставят лоши чувства в мацката.

И познай какво? Привлекателната жена чака мъжа БЕЗСРАМНО да и признае, че е привлечен към нея. Понякога мъжа не го казва, вместо това ще се преструва че му допада нещо, което харесва и тя и ще го използва като претекст:

" Хайде да отидем да гледаме АВАТАР заедно. Аз ще платя "

Дори да има топки да и го каже направо, обикновено и се извинява, че я е заговорил: "Извинявай, че те занимавам, но..."

Това сигнализира на жената, че ти си като всички останали мъже, които толкова се страхуват от нея, че им се налага да се крият и се извиняват защото я харесват. Всичко това защото си мислиш, че това я кара да се чувства "по-комфортно" около теб.

Не го прави. Бъди сигурен в чувствата си. Няма нужда наяве да казваш какво изпитваш към нея, но определено не го дръж в себе си. Недей и да се извиняваш за него.

4. ПРИЕМАШ СЕ ТВЪРДЕ НА СЕРИОЗНО

Една от най-честите грешки, която мъжете правят е да хвърлят прекалено много емоции преди дори мацката да го познава. Защото вземат себе си и разговора с нея прекалено на сериозно... и инвестират цялото си мъжко его и достойнство е този конкретен разговор, с това конкретно момиче ( което дори не познава все още). И да, за нас като мъже, ще е трудно да загърбим достойнството си, когато заговаряме жена за първи път.

Но ти трябва да го направиш.

Всички знаем, че жените харесват мъже с чувство за хумор, и все пак как искаме да сме " забавни" или поне "интересни" като се опитваме да усъвършенстваме всеки един малък елемент в комуникацията ни с привлекателната жена? Вместо това, се отпусни. Разведри се. Научи се да се смееш на себе си. И ще видиш как тази нагласа ще започне да привлича жени като магнит.

3. ИЗГЛЕЖДА ОЧЕВИДНО, ЧЕ СИ РЕПЕТИРАЛ ОПИТА ТИ ЗА ЗАГОВАРЯНЕ

По-рано споменах, че е грешка, когато полагаш усилия да покажеш на момичето че я виждаш като,"по-готина от теб". Е, още една грешка чрез която мъжете показват на жените че се чувстват "по-малко готини" от нея е да преговарят запознанството. С други думи - мъжете се притесняват за всеки момент от запознанството - от ОУПЪНЪРА ( репликата с която започват разговора), до това как да поискат телефона й - и преиграват и преиграват тази сцена в главата си преди да я заговорят. Това е лоша идея. Не бъди като тях.

Жените никога не са привлечени, от мъже, които не контролират ситуацията и не притежават лидерски черти ( с други думи - САМОУВЕРЕНОСТ). Жените просто не са привлечени към несигурни женчовци. Не трябва да ти пука какво ще кажеш на мацката когато я заговаряш. Просто го направи - и бъди уверен, че ще се справиш с всичко, което ще ти се случи.

2. НЕ ЗНАЯТ КАК ТАКТИЧНО ДА ВДИГНАТ РАЗГОВОРА НА СЛЕДВАЩОТО НИВО

Една тайна от мен... Жената очаква от теб да вдигнеш нивото на разговора и ако не успееш да го направиш тя ще изстине към теб. Нека го кажа така - ако не направиш така, че разговора ти с нея не се насочи към по интимни теми и няма физически контакт тя ще изгуби всякакво привличане към теб.

Знам че може би е малко трудно за вярване, но ако говориш с момиче от няколко минути тя най-вероятно вече си мисли:" Добре, кога ли ще ми поиска номера?"    или   "Добре, кога ли ще ме целуне?", и ако не го направиш или не по подходящия начин - тя веднага ще изстине и ще започне да мисли за начини по които да те изрита: " Нека си останем приятели "

Това се отнася за всички аспекти свързани с запознанства и жени. Ново заговаряне на жена, искане на номер, целуване, секс... всичко. Ако се поколебаеш дори и за миг да направиш това, което е необходимо ще загубиш всичко, и ти го знаеш.

От съществено значение е да знаеш как и кога тактично да минеш от едно ниво на друго с жената, от заговарянето, до леглото.

1. НЕ ТЪРСИШ ПОМОЩ

Най-смъртоносната грешка, която мъжете правят и заради, която остават сами и не са с жената на мечтите си. Това е грешката, която спира мъжете да имат успеха с жените за който винаги са мечтали. Знам, че сме мъже и мразим да питаме дори за насока, какво остава за проблеми с жените!?

И аз бях така, докато един ден не реших да направя каквото мога за да стана успешен с жените. След доста литература по въпроса и доста часове опити най-накрая мога да кажа, че успях. И всичко си заслужаваше. Всичкия срам, който изтърпях от първите си невзрачни опити за контакт с красиви жени до сега си заслужават.

В този блог ще те науча на всичко, което знам и съм изпробвал през годината в която активно се занимавам с контактите с красиви жени.

Тук ще получиш мотивация, директни стратегии, цели разговори и примерни ситуации, които ще ти помогнат да намериш момичето, което си търсил винаги

Споделяйте идеи и проблеми, които искате да обсъждаме за напред!

  

Няма коментари:

Публикуване на коментар