четвъртък, 19 април 2012 г.

Как да говориш с красива жена

Да говориш с красива жена изглежда като мисия невъзможна. Преди си мислех че трябва да мога да се изразявам като Христо Ботев, за да заинтересувам някоя мацка. Винаги си мислех, че  това което и казвах не беше достатъчно умно, достатъчно забавено нито достатъчно интелигентно. Обикновено когато успявах да заговоря красива жена, до петата минута комуникацията ни изстиваше и  аз започвах да се чувствам неловко и неприятно.

По-късно разбрах, че не това беше проблема ми, и вместо да говоря с жените както говоря с приятелите си, аз се научих да общувам с жените на техния език. И докато мислите ми не се промениха и си останаха същите, реакциите които получавах драстично се подобриха. Разбрах че клишето ” бъди себе си” е вярно стига да знаеш как да говориш с жените. В точките долу ще ти покажа как да изразяваш твоята уникална личност  по много атрактивен за красивите жени начин:

1. СЪЗДАЙ АТМОСФЕРА, В КОЯТО СТЕ САМО ТИ И  ТЯ

Когато флиртуваш с момиче, трябва  да се опиташ да създадеш връзка с нея възможно най-бързо. Колкото по-рано успееш да преминеш от ” непознатия” до ” готиния” толкова по-добре. Най-бързия начин да постигнеш това е да създадеш така нареченото ” АЗ И ТИ” насторение.

Ето няколко примера:

- Можеш да използваш хумор – ” Хей, приличаш да бъдещата ми бивша приятелка”
- Можеш да използваш нещо, което да ви отличава от всички останали – ” WOW, мисля, че ние с теб сме единствените в тази дискотека, които наистина оценяват Фил Колинс”
- Можеш да си сериозен –  ” Хей, аз съм Симо, видях те и дойдох да ти кажа здравей”

По принцип няма смисъл да слагаш пропаст между теб и нея. Създавайки това ” АЗ И ТИ” настроение ти дава нещо, което да използваш в бъдеще ако нещата не тръгнат на добре: ” Скъпа, защо се държиш по този начин с единствената душица, която като теб слуша Фил Колинс? Хайде, това не сме ние…”

Дали ще създаваш игри от подобни ситуации, връзки по общи интереси, или сближаване чрез обстановката и ситуацията, идята за “ТИ И ТЯ” трябва да пулсира по време на комуникацията ви, а би било идеално и по-късно във връзката ви.

2. СЪЗДАВАНЕ И БАЛАНСИРАНЕ НА СЕКСУАЛНОТО  НАПРЕЖЕНИЕ

Напрежението бута разговора напред в правилната посока. Инжектирайки малко от него, прави разговора забавен, интересен, може би малко неловък, но в крайна сметка неустоимо атрактивен за момичето. Да разбираш от напрежение означава да разбираш от увереност. Това е защото напрежението се образува от два полюса, които дърпат в два противоположни посоки. Ако се неуверен, леко смотан тогава полюса да жената ще надделее, изпразвайки цялото напрежение нужно за ” ХИМИЯТА” (Това е нещото което се случва на “Добрите момчета”)

Знаейки как и кога работи напрежението, започвай да “държиш на своето” и създавай такива напрегнати моменти  когато говориш с момиче. Знаейки своите граници и интереси, можеш уверено да не се съгласяваш с всичко, което тя казва и не ти харесва. Жените искат да видят, че ти си мъж със свои собствени интереси и вкусове.

Например ако тя заговори за Лейди Гага или за каквато и да е тема, за която на теб не ти пука, казвайки нещо от сорта на : ” Знаеш ли, въобще не харесвам Лейди Гага” ще създаде напрежение. Това не пречи на “АЗ И ТИ” настроението защото пак сте ТИ и ТЯ, но сте истинските ТИ и ТЯ а не сте “ИЗКУСТВЕНОТО ТИ, КОЕТО СЕ ОПИВА ДА И СЕ ХАРЕСА”

3. ИЗПОЛЗВАЙ ВСИЧКО ОКОЛО ВАС

Единствените мъже, на които им свършват темите за разговор са тези, които се разхождат като коне с капаци. Ако само си отвориш очите можеш да видиш цял един свят от неща за които можете да си говорите. От това как тя е облечена, до наблюдение на околните са все теми, от които излизат страхотни разговори. Често ми се случва да хвана ръката на момичето преглеждайки пръстените й казвайки глупост като ” ОХХХ! блинг, блинг!!” или да  й хвана огърлицата както е на врата й казвайки ” Сладко. Харесва ми. Ще го открадна” Мога да изкарам часове с нея само правейки глупави коментари за аксесоарите й. И ако това някога не се развие добре, винаги можеш да се огледаш наоколо, да посочиш някоя двойка и да кажеш ” мисля, че тези двамата не правят хубав секс” или ” мислиш ли че той и е гадже или просто имат тайна връзка?” Ако просто виждаш и приемаш това, което се случва пред теб, винаги ще имате за както да си говорите!

Вземи тези точки и ги опитай. Но имай търпение. Да се научиш как да култивираш тези елементи отнема малко време и опит. Бъди готов да се провалиш и да изглеждаш като глупак веднъж или два пъти.  Дори признавайки грешките си е страхотна тема за разговор. Случва ми се като кажа някоя глупост да се усмихна и да кажа ” WOW, това беше глупаво. Що за неща излизат от устата ми понякога”

Да си добър в комуникацията означава да вярваш, че това което й казваш е достатъчно добро ( дори и да е малко глупаво)

Успех!

Няма коментари:

Публикуване на коментар